Hinnoittelu

Hinnat 15.8.2020 alkaen

Pyrimme toimimaan hinnoittelun osalta selkeästi ja avoimesti, jotta hinnoittelun perusteet olisivat asiakkaillemmekin selkeät ja riitatilanteilta vältyttäisiin.

Käytämme minimiveloitusta LVI-asentajan käynnille, tarkoittaen, että vaikka asentaja olisi työmaalla vain tunnin tai allekin, on työaikaan laskettava myös selvittelyt (esimerkiksi varaosien saatavuuskyselyt), tukkuliikekäynnit sekä mahdolliset kaatopaikkakäynnit. Perusvaraosat asentajilla kulkevat mukana huoltoautoissa, mutta koska alallamme on kymmeniätuhansia erilaisia- ja kokoisia osia, ei ihan kaikkea voida kuljettaa mukana.

Laskutustapalisä paperilaskusta on 5 €. Lasku on mahdollista saada myös sähköpostiin tai verkkolaskuna, näistä emme veloita laskutustapalisää.

MINIMIVELOITUS per käynti 2h, ellei muuta ole sovittu. Kartoituskäynnit ovat maksuttomia.

Asennamme vain itsetoimittamiamme osia ja tarvikkeita, sovituin poikkeuksin.

HINTAESIMERKKEJÄ PIENTÖISTÄ:

Huomiothan, että mahdolliset työssä käytettävät tarvikkeet laskutetaan ko. veloituksen lisäksi menekin mukaan!

KEITTIÖ-/ PESUALLAS-/ SUIHKUHANAN VAIHTO mikäli uusi sekoittaja on perusmalli (esim. Oras) ja hanalle on toimivat sulkuventtiilit eikä muutostöitä tarvitse tehdä.

HINTA ALKAEN: 200 €

LATTIALLE ASENNETTAVAN WC-ISTUIMEN ASENNUS/VAIHTO mikäli vanha wc-istuin ei ole kiinnitetty betonivalulla, laitteelle on toimiva sulkuventtiili eikä tulovedelle tai viemäröinnille tarvitse tehdä muutostöitä. Sis. esim Ido Glow 63 saneerausmallisen wc-istuimen pehmeällä kannella.

HINTA: 550 €

ASTIAPESUKONEEN KYTKENTÄ, mikäli koneelle on valmiina varmuusallas (normien mukaan pakollinen koneen alle, kytkettäessä konetta kuivaan tilaan), tulovesihana sekä paikka poistoletkulle keittiön viemäröinnissä, eli työhön sisältyy koneen tulo- ja poistovesiliitosten kytkentä sekä koneen koekäyttö lyhyimmällä ohjelmalla alusta loppuun (tämä tehdään koska vastuu koneen kytkennöistä siirtyessä yrityksellemme asentajan on voitava varmistua myös poistovesiliitoksen pitävyydestä).

HINTA: 150 €