Hinnoittelu

Hinnat 15.8.2020 alkaen

Pyrimme toimimaan hinnoittelun osalta selkeästi ja avoimesti, jotta hinnoittelun perusteet olisivat asiakkaillemmekin selkeät ja riitatilanteilta vältyttäisiin.

Käytämme minimiveloitusta LVI-asentajan käynnille, tarkoittaen, että vaikka asentaja olisi työmaalla vain tunnin tai allekin, on työaikaan laskettava myös selvittelyt (esimerkiksi varaosien saatavuuskyselyt), tukkuliikekäynnit sekä mahdolliset kaatopaikkakäynnit. Perusvaraosat asentajilla kulkevat mukana huoltoautoissa, mutta koska alallamme on kymmeniätuhansia erilaisia- ja kokoisia osia, ei ihan kaikkea voida kuljettaa mukana.

Laskutustapalisä paperilaskusta on 5 €. Lasku on mahdollista saada myös sähköpostiin tai verkkolaskuna, näistä emme veloita laskutustapalisää.

MINIMIVELOITUS per käynti 2h, ellei muuta ole sovittu. Kartoituskäynnit ovat maksuttomia.

Asennamme vain itsetoimittamiamme osia ja tarvikkeita, sovituin poikkeuksin.

Hintaesimerkkejä pientöistä

Huomiothan, että mahdolliset työssä käytettävät tarvikkeet laskutetaan ko. veloituksen lisäksi menekin mukaan!

KEITTIÖ-/ PESUALLAS-/ SUIHKUHANAN VAIHTO mikäli uusi sekoittaja on perusmalli (esim. Oras) ja hanalle on toimivat sulkuventtiilit eikä muutostöitä tarvitse tehdä.

HINTA ALKAEN: 200 €

LATTIALLE ASENNETTAVAN WC-ISTUIMEN ASENNUS/VAIHTO mikäli vanha wc-istuin ei ole kiinnitetty betonivalulla, laitteelle on toimiva sulkuventtiili eikä tulovedelle tai viemäröinnille tarvitse tehdä muutostöitä. Sis. esim Ido Glow 63 saneerausmallisen wc-istuimen pehmeällä kannella.

HINTA: 550 €

ASTIAPESUKONEEN KYTKENTÄ, mikäli koneelle on valmiina varmuusallas (normien mukaan pakollinen koneen alle, kytkettäessä konetta kuivaan tilaan), tulovesihana sekä paikka poistoletkulle keittiön viemäröinnissä, eli työhön sisältyy koneen tulo- ja poistovesiliitosten kytkentä sekä koneen koekäyttö lyhimmällä ohjelmalla alusta loppuun (tämä tehdään, koska vastuu koneen kytkennöistä siirtyy yrityksellemme on asentajan voitava varmistua myös poistovesiliitoksen pitävyydestä).

HINTA: 150 €

Hintaesimerkkejä ilmalämpöpumpuista

Huomiothan, että hinnat ovat laskettu perusasennuksella!

DAIKIN COMFORA H 25 A++, erittäin hiljainen, R32 kylmäaine, kuumakaasu-sulatus, WiFi vakiona, jäähdytysteho: 4,0 kW, lämmitysteho: 6,2 kW. Päivitetyissä Daikin ilmalämpöpumpuissa nyt myös WiFi vakiona. Lisätietoja tästä linkistä.

HINTA PERUSASENNUKSELLA: 2 150 €

DAIKIN PERFERA H 30 A+++, erittäin hiljainen, R32 kylmäaine, automaattinen takkatoiminto, WiFi vakiona jäähdytysteho: 4,3 kW, lämmitysteho: 6,7 kW. Daikinin premium-luokan ilmalämpöpumppu  automaattisella takkatoiminnolla. Lisätietoja tästä linkistä.

HINTA PERUSASENNUKSELLA: 2 290 €

COOPER&HUNTER ARCTIC NG 12 A++/A+, R32 kylmäaine, WiFi, jäähdytysteho: 4,0 kW, lämmitysteho: 4,5 kW. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ilmalämpöpumppu, jossa WiFi-etäohjaus vakiona. Lisätietoja tästä linkistä.

HINTA PERUSASENNUKSELLA: 1 690 €

COOPER&HUNTER VERITAS NG 12, A++/A, R32 kylmäaine, WiFi, jäähdytysteho: 3,5 kW, lämmitysteho: 3,6 kW. Edullinen jäähdytykseen suunniteltu ilmalämpöpumppu. Sopii myös laitetilojen jäähdytykseen talvella. Lisätietoja tästä linkistä.

HINTA: 1 550 €

ILMALÄMPÖPUMPUN PERUSASENNUSHINTA SISÄLTÄÄ:

 • 30 km matka asennusautolla toimipaikaltamme Voimakatu 1, 32200 Loimaa asennuspaikalle
 • yksi läpivienti kylmäaineputkille sisäyksikön taakse, puurunko
 • 4 m kylmäaineputkitus suojakotelossa ulkoseinälle – kondenssiveden vienti kylmäaineputkien suojakotelossa ulkoyksikön alle
 • ulkoyksikön seinäteline (asennus max 1,5 m korkeudelle)
 • sähköliitäntä olemassa olevasta maadoitetusta pistorasiasta tai turvakytkimestä max 3 m etäisyydeltä
 • kylmälaiteasentajan allekirjoittama käyttöönottopöytäkirja ja takuutodistus
 • laitteen käytön opastus

HINTAAN LISÄTÄÄN TARVITTAESSA:

 • matkaveloitus 30 km ylittävältä osalta 1,05 €/km
 • sokkeliteline tai maateline valmiille alustalle 49 €
 • kylmäaineputkituksen lisämetrit sis. suojakotelon ja kylmäaineen lisäyksen 35 €/m
 • lisäläpivienti puuseinään 29 €/kpl
 • läpiviennin timanttiporaus 130…300 mm tiiliseinään 100 €/kpl
 • läpiviennin timanttiporaus betoniin 190 €
 • vanhan ilmalämpöpumpun irrotus ja hävitys asianmukaisesti 99 €
 • Normaalista poikkeavat asennusolosuhteet, kuten työkorkeus yli 3 m, yläpohjat ym.

VALIKOIMASSA MYÖS MONIA MUITA PUMPPUJA. NEUVOT JA HINNAN JUURI SINUN KOHTEESEESI SAAT KYSYMÄLLÄ TARJOUKSEN: 045 8567 185 TAI NIKLAS@LVI-OPTIMUS.FI