Ilmalämpöpumput

Alla edustamamme päämerkit. Halutessanne asennamme myös muiden valmistajien laitteita.

Bosch

Olemme sertifioitu Bosch lämpömestari- maininnalla. Voimme siis myöntää Bosch-lämpöpumpuille 3 vuoden sijasta 6 vuoden takuun!

Bosch – Innovatiivisia ja luotettavia tuotteita yli 40 vuoden kokemuksella. Ei ihme, että Bosch on monelle laadun tae. Yritys on valmistanut innovatiiviisia ja laadukkaita tuotteita jo 130 vuotta.

Cooper & Hunter

Cooper & Hunterin lähes kaikissa ilmalämpöpumpuissa on WiFi (etäohjaus). Pumppujen pakkastehokkuus on omaa luokkaansa, esim. ICY ja VIP- mallissa pakkastehokkuus on aina -30° asti kaksivaihekompuran ansioista.

Cooper & Hunter tuotemerkin taustalla on Cooper&Hunter International Corporation (USA). Tuotteiden korkea laatu on yksi C&H:n tärkeimmistä peiriaatteista. Cooper&Hunter laitteet valmistetaan USA:n, Kanadan ja Euroopan Unionin korkeimpien laaturstandardien ja – vaatimusten mukan. Yritys on kehittänyt uniikin laadunvalvontajärjestelmän: “Täydellisen tuotteen strategia” ja “Kansainvälinen laadun tarkkailu”. Tämä on mahdollistanut korkealaatuisimpien ilmastointilaitteiden tuotannon.

Thermia

Thermia lämpöpumput on suunniteltu pohjoismaiseen ilmastoon ja niissä on hyödynnetty uutta kolmiomuotoilua, jonka ansiosta niiden käyntiääni on erittäin hiljainen.

Olemme työskennelleet Thermialla jo vuodesta 1973 saadaksemme talteen lämpöä auringonsäteistä, tarjotaksemme miellyttävää ja tehokasta lämmitystä. Thermia tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ruotsin Arvikassa, jossa pääkonttorimme sijaitsee. Aito pohjoismaisuus takaa tuotteidemme maksimaalisen hyötysuhteen ja laajan toiminnallisuuden pohjolan ilmastoolosuhteisiin.

Daikin

Daikinilla on vuodesta 1924 alkaen omistauduttu loputtomalla innolla voittamaan ilmaan liittyvät, jatkuvasti muuttuvat haasteet ja pyritty johtavaksi ilmastointilaitteiden valmistajaksi. Daikinilla hyödynnetään innovatiivista tekniikkaa sekä toimittamaan ensiluokkaisia tuotteita ja järjestelmäratkaisuja, jotka tuottavat kestävällä tavalla miellyttävää sisäilmaa maailman kaikille ihmisille ja alueille.

Tämä on ja tulee aina olemaan Daikinin missio.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt