Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu kerää lämpöenergiaa ulkoilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Ilmasivesilämpöpumppuja ei pidä verrata ilmalämpöpumppuihin, koska ilmalämpöpumput tuottavat vain lämmintä ilmaa. Ilma/vesi lämpöpumppu lämmittää puolestaan myös vettä, josta saadaan lämmitys ja lämminkäyttövesi taloon.

Ilmavesilämpöpumppu on ratkaisu, joka hyödyntää luonnon energian lähteitä maksimaalisesti tuottaakseen lämpöä kotiisi. Säästät lämmityskuluissa ja samalla säästät myös ympräristöä, ilmavesilämpöpumpun tuottama energia on pääosin uusiutuvaa energiaa.

Ilmavesilämpöpumput sopivat sekä uudis- että saneerauskohteisiin, parhaan tuloksen saat, kun olet meihin yhteydessä ja mitoitetaan sinulle tarpeidesi mukainen ilmavesilämpöpumppu.

Daikin

Daikinin ilma-vesilämpöpumpuista löydät vaihtoehdon niin uuteen kotiin, kuin saneerauskohteeseenkin. Ilma-vesilämpöpumppu sopii vesikiertoisen keskuslämmityksen lämmönlähteeksi. Sillä voit tuottaa myös lämmintä käyttövettä. Uuteen kotiin Daikin Altherma 3 LT- ilma-vesilämpöpumppu on energiaa säästävä ratkaisu. Jos taas haluat päivittää vanhan patterikiertoisen lämmitysjärjestelmäsi, ihnateellinen vaihtoehto on uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H HT.

Lue lisää Daikin sivuilta >>

Bosch

Bosch Compress 7000i -ilmavesilämpöpumppu tekee energian säästämisestä helppoa. Se hyödyntää ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen. Riippumatta siitä, oletko rakentamassa uutta taloa vai uudistamassa vanhaa kiinteistöä, lyömätön energiatehokkuus ja ensiluokkainen käytännöllisyys tekevät tästä innovatiivisesta ilma-vesilämpöpumpusta erinomaisen valinnan.

Lue lisää Boschin sivuilta >>

Atlantic

Huolettomat ja tehokkaat ilmavesilämpöpumput lämmittävät talon ja käyttöveden talvellakin edullisesti. Laitteissa on mm. patentoitu, tukkeutumaton lämmönvaihdin. Atlantic ilmavesilämpöpumput ovat täysverisiä lämmityslaitteita huimilla pakkastehoilla!

Lue lisää Atlanticin sivuilta >>

Thermia

Thermia ilmavesilämpöpumppu kerää energiaa ulkoilmasta. Ulkoilmasta kerätystä energiasta voit nauttia lattialämmityksen, lämpimien patterien tai lämpimän suihkun muodossa. Ilmavesilämpöpumppu on energiatehokas lämmitysratkaisu ja tuottaa paljon lämpöä alhaisilla kustannuksilla. Hyvä sijoitus lompakollesi ja ympäristölle.

Lue lisää Thermian sivuilta >>

Referenssikohteet

Daikin ilmavesilämpöpumppu

Tämän omakotitalon lämmittää jatkossa Daikinin Altherma 3 R 8 kW ilmavesilämpöpumppu.

Bosch ilmavesilämpöpumppu

Vanha lämmitysjärjestelmä korvattiin uudella Boschin 7000i -lämpöpumpulla.

Atlantic ilmavesilämpöpumppu

Tähän kohteeseen asennettu Atlanticin Excellia -ilmavesilämpöpumppu tarjoaa energiatehokasta lämmitystä
jopa -30°C asti.

Thermia ilmavesilämpöpumppu

140 m2 omakotitalon lämmityksen hoitaa nykyisin Thermia iTec 9 Total -lämpöpumppu.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt