Maalämpöpumput

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa. Maalämpö on uusiutuvana energiamuotona ympäristöystävällinen ja nykyaikainen tapa lämmittää, niin pienet, kuin suuretkin kiinteistöt. Maalämpö on riippumaton öljyn tai sähkön hinnasta ja on erinomainen ratkaisu, kun halutaan ennustaa lämmityksen kuluja pitkällä aikavälillä.

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperää energianlähteenä. Ympäristössä olevasta energiasta saatu lämpö voidaan käyttää sisäilman ja käyttöveden lämmitykseen riippuen kustakin lämpöpumpusta. Lisäksi maaperän viileyttä voidaan hyödyntää kesäisin asuintilojen temperointiin miellyttävään lämpötilaan.

Meiltä saat oikein mitoitetun ratkaisun maalämmöstä. Tarjouksemme sisältää selkeä erittelyn sinun kohteesi mukaisesta ratkaisusta. Energiakaivoporaukset sekä vesikaivot meille hoitaa pääsääntöisesti ProDrill Oy.

Maalämpö on taloudellinen ja ekologinen valinta, jolla lämmityskustannukset pienevät jopa 80 %. Sen, kuinka paljon voit säästää maalämmön avulla, pääset laskemaan TÄSTÄ.

Bosch

Bosch maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto lämmönlähteeksi vesikiertoisella lämmönjaolla varustettuihin rakennuksiin.

Lue lisää Boschin sivuilta >>

Thermia

Thermia maalämpöpumput ovat suunniteltu pohjoiseen ilmastoon. Ne kehitetään ja valmistetaan Ruotsin Arvikassa.

Lue lisää Thermian sivuilta >>

Referenssikohteet

Bosch maalämpöpumppu

Tässä kohteessa asiakkaan normaalia korkeampi lämpimän käyttöveden tarve hoidettiin lisäämällä Bosch lämpöpumpun sisäisen lämminvesivaraajan rinnalle ulkoinen 200 l lämminvesivaraaja. Lämpimän veden kapasiteetti kasvatettiin näin miltei 400 litraan.

Thermia maalämpöpumppu

250 m2 rinnetalon lämmityksen nykyisin hoitaa Thermian lippulaiva Atlas 12- maalämpöpumppu.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt