LVI-Työt

Yksityistaloudet

Hoidamme kaikki kotitalouksien LVI-työt laidasta laitaan.

Käyttövesiremontit

Käytössämme on Thermotech- komposiittijärjestelmä käyttövesiputkistolle. Thermotechin järjestelmällä toteutettu käyttövesiremontti on erittäin vaivaton ja nopea saneeraus.

Miksi käyttövesiremontti?

Putkien käyttöikä vaihtelee jonkiverran tapauskohtaisesti, pääsääntönä vanhoilla kupari ja rautaputkilla voidaan kuitenkin pitää 25-30 vuotta. Tätä vanhemmissa putkistoissa riski vesivahingolle on merkittävä. On myös hyvä huomioida, että vanhat putket saattavat vuotaa tietämättäsi, tihkuvuoto voi aiheuttaa rakenteisiin kosteusvaurion ja homeongelman. Esimerkiksi omakotitalon myyntitilanteessa tällainen voi osoittautua ongelmaksi, kaupanteon jälkeenkin saatat joutua vastuuseen tämänkaltaisista piilevistä virheistä.

Käyttövesiremontin jälkeen, muistathan tarkistuttaa kotivakuutusmaksusi!

Lue lisää Thermotechistä >>

Kummasta putkesta sinä joisit?

Tilaa meiltä kartoitus. Suunnittelemme ja toteutamme remontin asiakkaan tarpeiden mukaan!

Soita Jarille 0400 482 796

Viemärikuvaukset ja pesut

Meiltä saat viemärikuvaukset ja pesut.

Kysy lisää: Jari, 0400 482 796

Lämmitys- ja prosessiverkostojen pesut

Oletko koskaan ajatellut, kuinka paljon lämmitysenergiaa hukkaat pelkästään lämmitysputkien sekä pattereiden kerrostumien vuoksi? Ongelman saat poistettua hyvinkin yksinkertaisella tavalla. Teemme vuositasolla lämmitysverkostojen pesuja mittavan määrän ja palaute on ollut pelkästään positiivista – lämmityskulut pienenevät sekä lämpö tasaantuu. Verkoston pesukustannukset ovat hyötyihin nähden minimaaliset. Alkaen parista sadasta eurosta.

Kysy lisää: Jari, 0400 482 796

Teollisuus

Teollisuudelle tärkeää on tuotannon saumaton toiminta ja jatkuvuus. Tästä syystä meillä on monia asiakkaita teollisuuden eri aloilta. Etujamme ovat nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin. Loppuun asti suunnitellulla työllä myös takaisinmaksuaika on usein nopeampi.

Huoltosopimusasioissa ota yhteyttä Jariin, 0400 482 796

Maatalous

Meillä on pitkä kokemus maatalouden eri LV-töistä. Toimimme yhteistyössä maatalouden suurimpien toimittajien kanssa.

Lisätiedot ja työtilaukset, 0400 – 482 796